Inbraakbeveiliging

Wij installeren alarminstallaties voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Wij voeren de merken Texacom en Galaxy in ons assortiment. Beide A-merken hebben zich door de jaren heen bewezen. De alarminstallaties zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en uiterst klantvriendelijk. Variërend van standaard 4, 8 of 12 tot meer dan 500 detectiepunten kunnen we elk pand, ongeacht de grootte, afdoende beveiligen.

Zowel bedrade als draadloze systemen alsmede combinaties van beide kunnen wij realiseren.

Op de alarmcentrales kunnen diverse soorten detectoren worden aangesloten. Afhankelijk van de situatie wordt de juiste detector toegepast. Ook is het mogelijk om brandmelders, overvalknoppen, watersensoren en teperatuursensoren aan te sluiten. Bij detectie zal een binnensirene en een flitslicht geactiveerd worden. Doormelding van de alarmsituatie naar een particuliere alarmcentrale of uw eigen mobiele telefoon behoort tot de mogelijkheden.Hierdoor is de flexibiliteit voor u als gebruiker gewaarborgd.
Uitgangspunt voor ieder beveiligingsaspect is de Verbeterde Risicoklasse Indeling ( VRKI ) voor zowel bedrijven als particulieren.

In de VRKI wordt aan de hand van de matrix attractieve goederen behorend bij de inboedel voor woningen of de inschalingslijst attractieve goederen bij bedrijven een risicoklasse bepaald. Een risicoklasse bestaat altijd uit een geheel van organisatorische maatregelen, bouwkundige maatregelen, elektronische maatregelen, compartimentering, alarmering, opvolging en eventueel aanvullend brandbeveiliging.

Als uiteindelijk een keuze is gemaakt welke risicoklasse het uitgangspunt wordt, zal er door de adviseur een Programma van Eisen opgesteld worden. In dit document worden de uitgangspunten en inividuele afspraken tussen u en installateur vastgelegd door middel van ondertekening.

Vervolgens zal er door de Technicus Beveiligingsinstallaties een beveiligingsplan opgesteld worden waarin omgeschreven staat hoe de beveiliging ingevuld gaat worden. Denk hierbij aan de projectie, soort doormelding, soort alarmering etc.

Uiteindelijk worden de gekozen maatregelen bij u geinstalleerd.

Het is voor u ook mogelijk te kiezen voor alleen elektronische beveiliging.

U ontvangt altijd of een VEB Certificaat Beveiliging of een VEB Opleveringsbewijs Elektronische Beveiliging.

Belt u vrijblijvend om uw mogelijkheden te bespreken.

Contact

Moslaan 20, 1433 WJ Kudelstaart

Postbus 183, 1420 AD Uithoorn

(+31) (0)297-521233

info@bsnederland.eu