Brandbeveiliging

Beveiligings Services Nederland BV is al jaren een gerenommeerd erkend branddetectiebedrijf. U heeft als ondernemer vanuit de wet een zorgplicht op het gebied van brandveiligheid.

Het Bouwbesluit 2012 is bepalend of uw onderneming een brandmeldinstallatie nodig heeft.

Wij kunnen U hierin adiviseren en  bijstaan door het maken van een programma van eisen, het installeren van een gecertificeerde brandmeldinstallatie en het onderhouden van uw gecertificeerde brandmeldinstallatie.

Beveiligngs Services Nederland BV is een zelfstandig Hertek Partner. Dat houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in de produkten van Hertek.

Voor iedere situatie hebben wij een oplossing.


 
Voor kleine tot middelgrote projecten waar geen brandweerpanelen, nevenpanelen of ontruimingspanelen vereist zijn is de Penta Solisto een prima brandmeldcentrale. Deze centrale heeft 1 lus waar 126 elementen op aangesloten kunnen worden.

Voor de grotere projecten of waar een brandweerpaneel, nevenpaneel of netwerktoepassing vereist zijn, is de Penta 5100 een prima oplossing. Ook hier kunnen 126 elementen op aangesloten worden.

In het assortiment bevindt zich ook de Penta 5400 brandmeldcentrale. Een centrale met standaard 2 lussen, uit te breiden met behulp van extra luskaarten tot 4 lussen. Op iedere lus kunnen 126 elementen worden aangesloten. Ideaal wanneer er sprake is van meerdere bouwlagen in het pand.

Daarnaast bestaat ook de Penta 5475 brandmeldcentrale met geintegreerd ontruimingspaneel.

Wanneer u in uw pand een verouderde brandmeldinstallatie heeft, hoeft dat niet gelijk het einde te betekenen. Er zijn mogelijkheden om "oude " systemen om te bouwen naar nieuwe installaties.

Laat u vrijblijvend informeren en adviseren.

Ook voor brandblussing kunnen wij u partner zijn.

De Penta Extinguo bluscentrale maakt het mogelijk om standalone of gekoppeld aan een een brandmeldcentrale, een blussing tot stand te brengen wanneer dat noodzakelijk is.

In de standalone situatie worden er automatische brandmelders, handbrandmelders en externe melders rechtstreeks op de centrale aangesloten.

Hi Safe, onderdeel van Hertek, is gespecialiseerd in het monteren van de blusleidingen, cilinders en blusflessen.

Derhalve kunnen wij u, indien gewenst, een totaalpakket aanbieden, afgestemd op uw wensen.

In kritische bedrijfsomgevingen is het mogelijk om branddetectie toe te passen met behulp van aspiratie systemen.

Met de diverse units van Stratos bent u er zeker van dat een zeer tijdige ontdekking van brand of rook niet ongemerkt blijft.

Nieuwsgierig geworden? Wij adviseren en informeren u graag. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Contact

Moslaan 20, 1433 WJ Kudelstaart

Postbus 183, 1420 AD Uithoorn

(+31) (0)297-521233

info@bsnederland.eu